Belgische bedrijven verkiezen Adecco tot beste uitzend- en rekruteringsbedrijf.

Adecco Best Interim & Staffing Company 2012

Groot-Bijgaarden, 16 november 2012 – Gisteren werden in Genval voor de derde keer de HR Excellence Awards uitgereikt. Adecco België werd verkozen tot Best Interim & Staffing Company.  De award is ondermeer een bekroning voor het “Attitude & Coaching” programma van Adecco.

De HR Excellence Awards worden uitgereikt voor en door de Belgische Human Resources sector. Elk jaar worden de meest innovatieve HR aanbieders beloond. Er wordt gekeken naar hun realisaties en naar de toegevoegde waarde die ze hun klanten bezorgen. Het thema voor 2012 was ‘The Leap to the New World of Work’. Centrale vraagstelling: slagen HR aanbieders erin om kandidaten én organisaties diensten aan te bieden die aansluiten bij de behoeften van deze tijd en de toekomst?

Adecco België werd laureaat in de categorie “Best Interim & Staffing Company”. Het bedrijf dankt de bekroning ondermeer aan haar “Attitude & Coaching” programma. Uit de dagelijkse contacten met klanten blijkt dat bedrijven en organisaties vooral zoeken naar betrouwbare medewerkers, mensen die aan de slag gaan met de juiste instelling. Die werken zich vlotter in en bieden een echte meerwaarde. Kandidaten zijn op zoek naar een passende job, die stimuleert en motiveert.

Mark De Smedt, Country Manager van Adecco: “Deze award maakt ons uiteraard erg trots. In de eerste plaats omdat het om een mooie erkenning vanwege onze klanten en de HR community gaat. Maar ook omwille van het thema dat dit jaar centraal stond: de ’New World of Work’. Attitude en Coaching zijn de sleutelwoorden van de toekomst. Via nieuwe kanalen en media, zoals facebook, Twitter en Linkedin, rekruteren en begeleiden we nu de doelgroepen van de toekomst. Dankzij deze award voelen we ons nog meer gesteund in die doelstelling.”

Over Adecco België

Met 700 werknemers en 130 kantoren biedt Adecco België een gevarieerd dienstenaanbod. In België biedt Adecco oplossingen voor uitzendwerk, rekrutering & selectie en HR-diensten. Gespecialiseerde HR-diensten worden op de Belgische markt aangeboden via verschillende merken en bedrijven. XPE voorziet een ruim aanbod van oplossingen voor Professional Staffing door middel van de specialisaties XPE Engineering & ICT, XPE Finance & Accounting en XPE Pharma & Science. Modis spitst zich toe op HR-diensten voor ICT professionals. Adecco’s aanbod in België wordt vervolledigd door de diensten van 3W, dat oplossingen voor interim management levert, en Lee Hecht Harrison, een specialist in career transition.

Adecco Belgium maakt deel uit van Adecco Group, wereldleider in HR-oplossingen, met hoofdzetel in Zurich en wordt geleid door de Belg Patrick De Maeseneire. Meer informatie op www.adecco.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *